Ott a helyed!

Hol is?

A „72 óra kompromisszum nélkül” nyitó rendezvényén, amelyre
2010. október 15-én, pénteken 14 órakor a Bazilika előtt kerül sor.

Ahol mi lesz?

Jakab Rita, a 72 óra főkoordinátora megnyitja a rendezvényt. Ezután Sólyom László volt Köztársasági Elnök és a három történelmi egyház képviselői, Spányi Antal püspök a Katolikus Egyház nevében, Szabó István püspök a Református Egyház nevében, Fabiny Tamás püspök az Evangélikus Egyház nevében köszöntenek Benneteket. Majd Béres Tamás, az Evangélikus Hittudományi Egyetem tanszékvezetője, Nobilis Márió katolikus ifjúsági referens és Czibere Károly, a Református Szeretetszolgálat vezetője elárulják, hogy miért fontos számukra a 72óra. Végül a püspökök áldásukkal útra bocsátanak Titeket. Az alkalmat a Szélrózsa Band fantasztikus koncertje színesíti és zárja.

Szombaton sem hagyunk magadra! 2010. október 16-án 18:30-kor a Budai Református Gyülekezet gyülekezeti termébe (1011 Szilágyi Dezső tér 3.) várunk titeket egy kis élménybeszámolóra, egy rövid áhítatra, amelyet Körmendy Petra evangélikus lelkész tart. Ezt követően az ÉgÍgérő Gospel Kórus fergeteges koncertjét hallgathatjátok, búcsúzásként pedig egy szeretetvendégség fog várni titeket.

A 72óra végeztével sikeres munkátokat megünnepelve vasárnap tartunk egy záró bulit a Szent Imre Gimnáziumban (1114 Budapest, Villányi út 27., a Móricz Zsigmond körtértől egy megálló a 61-es villamossal). Itt a négy budapesti koordinátor, utánuk pedig Brückner Ákos katolikus atya, Kovács Áron evangélikus lelkész és Szontágh Szabolcs református lelkész fog titeket köszönteni. Ezt követően egy áhítatot hallgathattok meg Szontágh Szabolcs református lelkésztől. Jakab Rita főkoordinátor tart egy országos összefoglalót, hogy mindenki megtudhassa, mi mindent csináltak a többiek. Aztán beindul az igazi BULI! Táncházban táncolhattok kifulladásig.

Gyertek!

Meghívó

[googleMap]1051 Budapest, Szent István tér 1.[/googleMap]