A világjárvány miatt 2020. március 21-től a nyilvános szentmisék a Magyar Katolikus Püspöki Kar közleménye alapján bizonytalan ideig szünetelnek.

Kérünk mindenkit, hogy családi körben, szeretetben, odaszánt idővel kapcsolódjanak be az internetes online illetve televízión át sugárzott szentmisékbe. A Magyar Kurír honlapján megtalálhatók a sugárzott szentmisék elérhetőségei és időpontjai.

Jezsuita atyák közreműködésével vasárnap délelőttönként gyermekeknek szóló szentmisét is közvetítenek (feladattal és játékkal összekapcsolva!), melyről itt lehet tájékozódni.

Különleges kegyelmi időszak ez a mostani, mely lehetőséget teremt az otthoni, családi körben végzett imádság elmélyítésére és a szentmise áldozatban való otthoni részvételre.

A százhalombattai Szent István templom előterét nyitva tartjuk minden nap 8-18 óráig, mely lehetőséget ad az egyéni imádságra templomunkban! Isten vár Bennünket!

A HalomTV-vel együttműködve igyekszünk kialakítani a helyi szentmise-közvetítés lehetőségét is! Erről később tudunk információt adni!