Az ENSZ novemberben közölte: be kellene tiltani a babamentő inkubátorokat, mert ezek miatt sérül az újszülötteknek az a joga, hogy megismerjék a szüleiket.

A lengyel katolikus egyház feje kiállt a babamentő inkubátorok fenntartása mellett, reagálva arra, hogy az ENSZ és az Európai Unió is ellenzi az intézményt az újszülött és szüleik jogaira hivatkozva.
Józef Kowalczyk lengyel prímás, érsek a TVN kereskedelmi tévében egy interjúban kijelentette, hogy a kórházaknál létesített, csecsemők életét megmentő inkubátorok már részei az ország hagyományainak. “Lengyelországnak saját identitása, kultúrája és lelkiismerete van” – szögezte le.
Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága novemberben közölte: be kellene tiltani a babamentő inkubátorokat, mert ezek miatt sérül az újszülötteknek az a joga, hogy megismerjék a szüleiket. Az ENSZ-testület nemrég fel is kérte az Európai Uniót, hogy saját területén vezesse be a tiltást. Az EU Daphne programja már egy szeptemberi jelentésében azt írta: gyerek- és nőellenes az anyáknak az a lehetősége, hogy névtelenül otthagyják újszülöttjüket a kórház bejáratánál egy erre a célra kialakított dobozban.
A végnapjait élő fehér kultúra elleni újabb támadás nem kavart nagy vihart a hazai fősodratú médiumok körében, eddig egyedül a Kossuth Rádió Időt kérek című műsora hívta fel a figyelmet az embertelen, szélsőliberális ámokfutásra.  A gyermekgyilkosságok gyalázata mellett szóba kerül az Európa – eddig csak – nyugati felét emésztő gender-elmélet, illetve az ifjúság tudatos megrontása – többek között a királyfit párjául kereső királyfi, EU által támogatott (!) meséjének segítségével.
(Kuruc.info – MTI – Kossuth Rádió)