Bio-Drog-Berta Kft. termékeinek megrendelése

Tájékoztatjuk önöket a részletekről.

Rendelés

A Bio-Drog-Berta Kft. megbízásából Strauszné Könözsi Vera átveszi és továbbítja a megrendeléseket, valamint nála vehető át a küldemény is. Munkáját ellenszolgáltatás nélkül végzi, közvetítőként nem vállal felelősséget sem a megrendelőlap, sem a termékcsomag tartalmát illetően.

A fizetés a megrendelőlap leadásával együtt történik. Ha a megrendelt termék nincs raktáron, a termék árát a csomag átvételekor a Bio-Drog-Berta Kft. termékeinek szállításával megbízott személy adja vissza.

A termékkatalógus megtekinthető a Szent István Templom hirdetési pultján, valamint letölthető az egyházközség honlapjáról a www.battaplebania.hu oldalról. A megrendeléshez szükséges termékmegrendelő lap a Szent István Templom hirdető pultján található. Kérjük, hogy az oda kihelyezett termékkatalógust ne vigye el!

A rendelés leadása csak a szállítást megelőző héten (a hónap harmadik hete) csütörtökig lehetséges. Megrendeléskor a termékekből lehet darabszámra is rendelni, nem kötelező az egységkartont kérni. A termékek ára az áfát is tartalmazza. A rendeléseket csak a határidő pontos betartása mellett továbbítjuk.

Szállítás

Szállítás minden hónap utolsó péntekjén történik. A küldemény a szállítást követő egy héten belül (időpont-egyeztetés szükséges) vehető át Strauszné Könözsi Veránál

cím: Kelta köz 1. mobil: 70/9412-442.

A csomag átvételének elmulasztását követően a csomagot visszajuttatjuk a Bio-Drog-Berta Kft.-hez. Onnan a megrendelő személyes kérésére lehetséges az újbóli kiszállítás. Nincs mód az ellenőrzésre sem a megrendelő lap leadásakor sem a termékcsomag átvétele alkalmával.

Reklamáció

A termékcsomag átvételének elmulasztásával, a csomag tartalmával, csomagolásával, a termékre vonatkozó mindennemű kérdéseivel kérjük forduljon a Bio-Drog-Berta Kft. képviselőjéhez!

Bio-Drog-Berta Kft.: Berta Ágnes Barbara ügyvezető mobil +3630/2124782

A rendelés és a szállítás menete

– a megrendelés a termékmegrendelő lap pontos kitöltésével érvényes

– a termékmegrendelő lap leadása és a fizetés egyszerre történik személyesen

Strauszné Könözsi Veránál

– a termékmegrendelő lapot és a befizetett pénzt Strauszné Könözsi Vera átvételi elismervénnyel

átadja a Bio-Drog-Berta Kft. képviselőjének

– a rendelések külön-külön történő összeállítása, csomagolása a Bio-Drog-Berta Kft.-ben történik

– a rendelés kiszállítását a Bio-Drog-Berta Kft. végzi (egyenkénti csomagolásban, szállítólevéllel)

Százhalombattára a Kelta köz 1.-be

– a rendelés (egyenkénti csomagolásban) átvétele: Kelta köz 1.

 

Download (XLS, Ismeretlen)