Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 A tavalyi I. Egyházmegyei „Ki mit tud?” nagy sikere arra kötelezi a Szent István Művelődési Házat, hogy ismét megrendezzük ez a különleges versenyt. Spányi Antal megyés püspök fővédnökségével meghirdettük az II. Egyházmegyei „Ki mit tud?”-ot.

A versenyen való indulás továbbra sem kötött felekezeti hovatartozáshoz! Jelentkezhet bárki, aki a Székesfehérvári Egyházmegye területén él, vagy itt tanul, dolgozik.

Külön szeretettel várjuk plébániai közösségeink, hittanosaink, kórusaink jelentkezését, akár egyénileg, akár többedmagukkal, de fontos tudni, hogy versenyünkre családok is jelentkezhetnek! Remek alkalom lehet ez a generációk egymásra találására.

Az II. Egyházmegyei „Ki mit tud?” résztvevői neves és hiteles szakemberekből álló zsűri előtt mutathatják meg tehetségüket, az alábbi művészeti ágakban:

– Ének – egyházi ének

– Népdal – népzene

– Néptánc – modern tánc

– Vers- és prózamondás

– Hangszeres zene

– Kórus, kamarakórus

– Keresztény pop-rock zene

Négy kategóriában hirdetjük meg a versenyt: 1-8. évfolyamosoknak9. évfolyamtól 25 éves korig25 éves kor felett, továbbá családi kategóriában is lehet nevezni!

Jelentkezési határidő: 2014. február 15.

A meghallgatásokat az alábbi időpontokban rendezzük meg a Szent István Művelődési Házban:

2014. február 22-én (szombaton) 10 óra – 1-8. évfolyam és a családi kategória

2014. március 8-án (szombaton) 10 óra – 9. évfolyamtól 25 éves korig és a 25 év feletti kategória.

Bár a vetélkedés célja nyilvánvalóan a művészi értékek közkinccsé tétele, azért nem maradhatnak el a méltó jutalmak sem. Minden művészeti ágban és kategóriában értékes jutalmak várnak a legjobbakra!