Július 10. hétfő: Köznap

19:00: Szent István Templom

Július 11. kedd: Szent Benedek apát, Európa fővédőszentje

08:00: Szent László Plébániatemplom

11:00: Varga Ernő temetése

19:00: Szent István Templom

Július 12. szerda: Köznap

17:30: Prohászka Imaszövetség, a Rózsafűzértársulat

és a Mária Légió tagjainak összejövetele Közösségi Terem

19:00: Szent István Templom

Július 13. csütörtök: Szent Henrik

11:00: Hampó Béla temetése

19:00: Szent István Templom

Július 14. péntek: Lelliszi Szent Kamill áldozópap

08:00: Szent László Plébániatemplom

19:00: Élő Íriszkéért Szent István Templom

Július 15. szombat: Szent Bonaventura püspök és egyháztanító

ELMARAD a Görög katolikus liturgia Szent István Templom

19:00: +Kerekes Lászlóért Nagyboldogasszony Kápolna

Július 16. vasárnap: Évközi 15. vasárnap

09:00:

+Kisfiamért Csabikáért és +Férjemért Csabáért (haláluk évf.)

Szent István Templom

11:00: Főpásztor szándékára Szent László Plébániatemplom

19:00: A Gábor, Gajárszky és Szegedi család +Tagjaiért

Szent István Templom

Az Imaapostolság szándéka július hónapra:

Evangelizációs: Azokért a testvéreinkért, akik eltávolodtak a hittől, hogy a mi imádságunk és evangéliumi tanúságtételünk által is felfedezhessék az irgalmas Úr közelségét, és a keresztény élet szépségét.

KARITÁSZ HIRDETÉS:A Százhalombattai Karitász és a Családokért Egyesület gyűjtést szervez a Máramarosszigeti Szent Júdás Tádéról Elnevezett Egyesület javára. Várunk tartós élelmiszert, bútort, konyhai eszközt, ruhát, elektronikai cikkeket, gyermekjátékokat. Köszönettel: Illéssy Mátyás, plébános, elnök,Kuti Zsolt 70/933-8198, kutizsolt72@gmail.com

 

HIRDETÉSEK, PROGRAMOK

1. Imádkozzunk gyermekeinkért, családtagjainkért, ránk bízottakért, hogy a szünidő lelki, szellemi, testi fejlődésüket segítse!

2. Ajánlom a kedves Testvérek figyelmébe az Új Ember és Keresztény élet hetilapokat. Megérkezett az ingyenes egyházmegyei SZEM újság. A Képmás Családmagazin megtalálható az újságos asztalon, adományokat szegények javára fordítjuk! Terjesszük, Legyünk sajtó apostolok.

3. A VIII. Muzsika Hídja Kórusfesztivál ez évben Százhalombattán kerül megrendezésre 2017. július 21-én pénteken 14-17 óra között a Szent István Templomban. A fesztivál célja a zene és a kóruséneklés segítségével hidat képezni az ázsiai és európai kultúra között. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Imaóra, zenés áhítat következő időpontja: július 18. kedd, 20:30.

5. Plébániánk nagyon jó minőségű mosó gélt, öblítőt és mosogatószert kapott, melynek adományával a Plébániát támogatja. A Szent István Templomban az irodában, a Szent László Templomban a sekrestyében érdeklődhetnek. Kérjük edényt hozzanak magukkal.

Musica Divina Egyesület : Kedves Hívek! A Musica Divina Egyesület következő Szent László-évi programja júl. 21-én, pénteken 18:00 órakor lesz a Szent László templomban.

A vetítéssel egybekötött előadás címe: Szent László ábrázolások a Kárpát-medencében, arcrekonstrukció,Előadó: Prof. Dr. Prokopp Mária egyetemi tanár

Az előadás előtt könyvek, kegytárgyak, ajándéktárgyak tekinthetők meg, ill. vásárolhatók. A belépés díjtalan. Az egyesület hálásan fogadja a pénzadományokat, amelyet a programok technikai lebonyolítására használ fel.

Az egyesület kéri a Szent László templom híveit, hogy süteményadományaikkal segítsék a rendezvény lebonyolítását. A süteményeket kérjük hozzák el júl. 21-én pénteken a Szent László templomhoz 17:30-tól! A helyszínen a rendezők várnak mindenkit.

Segítségüket, támogatásukat hálásan köszönjük. Musica Divina Egyesület

Információ: Strauszné Könözsi Vera, mobil: 70/9412-442