kéthetente, szombat délelőtt 10-órai kezdettel

(pontos időpont a hirdetésben és az eseménynaptárban)

Szülői kezdeményezésre és Norbert atya segítségével- Mátyás és Norbert atya szolgálatával 2012 őszén elindult a kimondottan az óvodáskorúaknak szóló állandó szentmise, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A gyermekek bibliai történetek meseszerű -játékos feldolgozása elbeszélésével, zenés énekléssel, közös imádkozással kerülhetnek közelebb Jézushoz és az Ő tanításához. Mindemellett természetesen a teljes liturgiát is megismerik játékos formában.

A zenei szolgálatot a Noé Bárkája Zenekar tagjai adják, akusztikus hangszerekkel.

A résztvevők létszáma örvendetesen magas. Egyre gyarapodik azon szülők, nagyszülők, keresztszülők száma, akik úgy érzik, hogy gyermekeiket, unokáikat a jelenlegi világ negatív hatásaival szemben elsősorban az erős hit képes megvédeni.

Másrészről a mostani óvodások lesznek hamarosan az iskolák és a közélet meghatározói és mindent meg kell tenni (főleg) az ifjúság hit útjára való visszavezetése érdekében – ez keresztényként kötelességünk is.

A hit évében szülőként, keresztszülőként, nagyszülőként jó, ha a gyermekeink hitére is odafigyelünk, ennek éppen egyik formája akar lenni az ovisok miséje.

Kérünk mindenkit, lehetőleg csatlakozzon hozzánk: saját gyermekeit, unokáit hozza el, de szóljon ismerőseinek is a lehetőségről és juttassa el a hírt (pl. plakátolással) a környékbeli óvodákba! Köszönjük!

Mise óvodások részére galéria

 

(Színezhető plakátot a mise alkalmával osztunk a gyermekeknek.)